Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging

Bij Naturel Concept in Geel kan je ook voor verschillende gelaatsverzorgingen terecht. Wij bieden onder andere microdermabrasie, needling, zuurstofbehandelingen en behandelingen die littekens verminderen aan. Zo werken we samen naar een gezonde en vitale huid.

Breng jezelf  “Mooi in Balans” 

Crystal Clear Skincare

We bieden een breed aanbod schoonheidsbehandelingen aan met de speciaal ontwikkelde machines van Crystal Clear Skincare.

Afspraak maken?
+32 495 28 63 77

Microdermabrasie

Crystal Clear Microdermabrasie is een veilige en gecontroleerde methode voor peeling. Een uitstekende en progressieve oplossing voor open poriën, mee-eters, pigmentatieproblemen, littekens, striemen en veel meer. Door de behandeling worden nieuwe collageen- en elastineformaties gevormd. Het zachte vacuümeffect zorgt voor een directe lifting van vermoeide spieren, net een ‘work-out’ voor het gelaat.

Crystal Clear Microdermabrasie kan over het hele lichaam gebruikt worden, zeker op plaatsen zoals de ruwe huid op de armen, ingegroeide haren bij de bikinilijn, littekens en bij cellulitus op de benen.

Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar:

 • Dient perfect tegen veroudering van de huid want het vermindert fijne lijntjes.
 • Biedt fantastische resultaten bij mensen met acnelittekens.
 • Pakt pigmentatiestoornissen aan.
 • Kan toegepast worden als onderdeel van een luxe manicure en pedicure.
 • Herstelt een door de zon beschadigde huid.

Zuurstofbehandeling

Crystal Clear zuurstofbehandeling is de uitgelezen behandeling voor een verouderende huid. Wanneer we ouder worden, daalt de beschikbare zuurstofhoeveelheid in de huidcellen. Dit zorgt voor minder stevigheid van de huid en het ontstaan van lijntjes en rimpels. 

Crystal Clear zuurstofbehandeling vult de verloren zuurstof in de huid aan en de actieve ingrediënten in het serum herstructureren de huid. Lijntjes en rimpels worden opgevuld en de resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar. Daarnaast werkt zuurstof na de behandeling door, wat de celregeneratie stimuleert.

Deze behandeling is uitstekend voor een huid met acne door het antibacteriële effect van het serum. Mogelijke littekens en de bacteriën veroorzaakt door acne worden tegengegaan.

Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar:

 • Vlakt fijne lijntjes en rimpels uit.
 • Is zacht genoeg om de delicate huid onder de ogen te behandelen.
 • Behandelt rimpels in de hals.
 • Werkt efficiënt in op een huid die beschadigd werd door de zon.
 • Bevat antibacteriële eigenschappen die gunstig zijn om een acne gevoelige huid te behandelen.

COMCIT™

COMCIT™  combineert de toevoer van cryo zuurstof met de unieke microchanneling roller. Deze roller maakt honderden microscopische kanaaltjes in de huid, zodat een krachtige infusie van actieve ingrediënten de huid een verjongende boost geeft. Daarnaast maakt COMCIT™ ook gebruik van een cyro handset om de huid snel te koelen terwijl de roller over het gezicht beweegt. 

Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar:

 • Stimuleert collageenproductie op cellulair niveau.
 • Zorgt ervoor dat de stevigheid in de huid terugkomt. 
 • Stimuleert de regeneratie van bindweefsel, waardoor de huid dikker wordt.
 • Gaat huidveroudering tegen door een samenwerking van vitamine C, hyaluronzuur en argan stamcelextract.

BFabo behandeling

De BFabo is een zeer effectieve behandeling voor huidverzorging met snel en natuurlijk resultaat. Het gaat om microneedling in combinatie met RF (Radio Frequente energie). Twee effectieve methodes voor huidverjonging gecombineerd in één apparaat om een optimaal resultaat te behalen. De fibroblasten in onze onderhuid worden geactiveerd om weer nieuwe collageen en elastieke vezels te produceren met als resultaat dat de huid voller en egaler wordt en steviger zal aanvoelen. Het effect van de RF om huidverslapping, rimpels en huidveroudering tegen te gaan is wetenschappelijk bewezen. De hersteltijd van een BFabo behandeling is bovendien kort. Het kan zowel in de winter als zomer worden toegepast.

Gemiddeld zijn er 3 tot 4 behandelingen nodig om het mooiste resultaat te behalen, bij littekens en striemen 6 tot 8 behandelingen. Interval tussen de behandelingen is 4 tot 6 weken. Het advies is om na de kuur ieder halfjaar of jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

De BFabo behandeling is ideaal voor:

 • Vermindering fijne rimpels en lijntjes
 • Huidversteviging
 • Huidverjonging
 • Liften hals & kaaklijn
 • Vermindering dubbele kin
 • Vermindering littekens
 • Verkleinen grove poriën
 • Vermindering acne

Prijslijst

Make-up

Complete avondmake-up € 50,00 
Masker + dagverzorging € 20,00 
Dagmake-up € 35,00

Crystal Clear gelaat en lichaam

Microdermabrasie (gelaat, hals) € 110,00 
Zuurstofbehandeling (gelaat, hals) € 110,00 
Zuurstofbehandeling + Bindweefsel gelaat € 150,00 
COMCIT™ € 125,00 
VIP-Behandeling € 175,00

Crystal Clear abonnementen

5 x Microdermabrasie + 6de gratis € 475,00 
5 x zuurstofbehandeling + 6de gratis € 550,00 
6 x COMCIT™ € 700,00

Wenkbrauwen

Epileren wenkbrauwen € 10,00 
Kleuren wenkbrauwen € 10,00 
Wenkbrauw en wimpers € 15,00
Kapsalon Geel Naturel Concept

Het kapsalon is gelegen tussen de velden. Hierdoor straalt het rust uit en voel je je meteen thuis.

Gelaatsverzorging

Je kan ook bij ons terecht voor verschillende gelaatsbehandelingen zoals microdermabrasie, needling en zuurstofbehandelingen. Zo werken we samen naar een gezonde en vitale huid.

Yoga Geel bij Naturel Concept

Wees welkom in onze gezellige yogastudio bij Naturel Concept. Ons doel is om je lichaam, geest, en ademhaling helemaal in balans te brengen. Dit om zo meer rust te vinden, innerlijk en uiterlijk.