Yoga Geel bij Naturel Concept

Yoga Geel

Yoga

Wees welkom in onze gezellige yogastudio bij Naturel Concept. 

Ons doel is om je lichaam, geest, en ademhaling helemaal in balans te brengen. Dit om zo meer rust te vinden, innerlijk en uiterlijk. Want als je je goed voelt vanbinnen, straal je dit ook uit naar buiten. Dit doen we door verschillende vormen van yoga aan te bieden. 

Door yoga te beoefenen, leer je bewust om te gaan met jezelf en naar andere toe. Hiermee willen we je leren loslaten en je geest tot rust te brengen. Om zo te groeien naar een betere versie van jezelf. 

Word volledig zen in onze rustgevende studio waar je helemaal jezelf kan zijn en laat je begeleiden op jouw yogapad. We maken tijd voor je persoonlijke groei en brengen alles van lichaam en geest mooi in balans. Dit doen we bij Natural Concept door verschillende vormen van yoga aan te bieden. Welke dat precies zijn, kan je hieronder bekijken.

Yoga lessen volgen?

Week 17 (22-04-2024 - 29-04-2024)

Dinsdag19u00 - 20u00Aerial Yin
Dinsdag20u30 - 21u30Yin & Yang
Donderdag19u00 - 20u00Vinyasa Flow
Donderdag20u30 - 21u30Yin Flow
Zondag09u30 - 10u30Hatha Flow
Zondag11u00 - 12u00Naturel Body Yoga

Boek hier je les!

Hatha Flow

Dit is een dynamische yogastijl, waar de houdingen en de ademhaling centraal staat. “Ha” betekent zon en “tha” betekent maan in het Sanskriet, de zon staat voor yang en de maan staat voor yin.

Het tempo van Hatha Flow ligt hoger dan bij een gemiddelde yogales. Je beweegt van de ene houding naar de andere op het ritme van je ademhaling, waardoor er een flow ontstaat. Zo brengt het je lichaam en geest meer in balans. Afsluiten doen we met Savasana, dit is een ontspanningsoefening om de les mee te eindigen. Elke Hatha Flow is anders.

Deze les is toegankelijk voor iedereen en vindt elke zondag van 9u30 tot 10u30 plaats.

Boek hier je yogales

Yoga Hatha flow

Yin & Yang

Yin & Yang is ook een yogastijl die we bij Natural Concept aanbieden. Deze lessen zijn een combinatie van rustige (Yin) en actieve (Yang) houdingen. Door beide kanten te beoefenen, brengen we onszelf in balans. Tijdens het Yin gedeelte gaat de aandacht naar binnen en geven we ons over aan ons lichaam en onze geest met zachte energie. In het Yang gedeelte versterken we onze spieren en worden we flexibeler. Dit zorgt voor meer energie. Door Yin & Yang te combineren, creëren we innerlijke balans. 

De les is toegankelijk voor iedereen en vindt elke dinsdag van 20u30 tot 21u30 en donderdag van 19u00 tot 20u00 plaats.

Boek hier je yogales.

Yin & Yang

Aerial Yin

Aerial Yin is ook een yogastijl die je bij ons kan doen. Voor deze stijl heb je enkel een doek, je lichaam en de zwaartekracht nodig. Het doek hangt een paar centimeter boven de grond en dient om jou te ondersteunen tijdens je oefeningen. 

Afhankelijk van welke oefeningen je doet, kan het goed zijn voor decompressie van de wervelkolom, voor ontspanning in de heupen, nek en schouders te zorgen, en nog veel meer. Het doel van deze yoga is om voor meer bewegingsvrijheid te zorgen. Dit geeft een gevoel van ruimte in je lichaam, het geeft je vleugels en laat je letterlijk zweven. Aan het einde van de les heb je de ultieme ontspanning ervaren en kom je zo helemaal tot rust. 

Deze les is toegankelijk voor iedereen en vindt elke dinsdag van 19u00 tot 20u00 plaats.

Boek hier je yogales.

Aerial Yin

Aerial Yang

Aerial Yang is hetzelfde concept als Aerial Yin, maar dan actiever. Je zweeft als het ware in de lucht, terwijl het doek je maximaal ondersteunt. Dit maakt bepaalde houdingen en variaties, die anders onmogelijk zijn, mogelijk. Deze yoga bouwt kracht, ontspant en vermindert stress. 

Bij Aerial Yang wordt gebruik gemaakt van de zwaartekracht en je eigen gewicht. Hierdoor kan je je lichaam soepeler maken. Het helpt ook om je balans, spijsvertering en bloedsomloop te verbeteren, gaat veroudering tegen en versterkt zelfs je neurale verbindingen, wat ook nog eens helpt om je geheugen te verbeteren. Aan het einde van de les heb je de ultieme ontspanning ervaren en kom je zo helemaal tot rust. 

Opgelet! Aerial Yang is niet geschikt voor mensen met een hoge bloeddruk! 

De Aerial Yang lessen vinden één keer per maand plaats. De exacte datums vind je hier terug.

Boek hier je yogales.

Yoga Geel bij Naturel Concept

Naturel Body Yoga

Wil jij je lichaam versterken en krachtiger maken? Dan is Natural Body yoga iets voor jou. Het is een mix van pilates, BBB, kundalini en yoga oefeningen. Dit allemaal met muziek op de achtergrond. Natural Body yoga is de ideale manier om kracht op te bouwen voor je lichaam. Elke sessie sluiten we af met Savasana. 

De Natural Body Yoga vindt elke zondagochtend van 11u00 tot 12u00 plaats. Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen. 

Boek hier je yogales.  

Yin Flow

Yin Flow is een hele rustige vorm van yoga waar we de gewrichten, bindweefsel en spierweefsel gezond proberen te houden en zoeken we de weerstand op

Door rustig in de houdingen te komen en die houdingen 3 tot 5 min vast te houden, wordt het weefsel opgerekt en gehydrateerd zodat we daarna de energie in ons lichaam weer vrij kunnen laten stromen

Yin Flow heeft ook een groot effect op je geest, geeft ruimte en helpt spanning los te laten.

We werken met hulpmiddelen zoals: blokjes, dekentje, bolster, riempje….enz

Deze les is toegankelijk voor iedereen en vindt elke donderdag van 20u30 tot 21u30 plaats.

Boek hier je yogales.

Vinyasa Flow

Vinyasa Flow is een dynamische vorm van yoga.

Verwacht je aan een krachtige les waar je lichaam en ademhaling centraal staan.

Door de verschillende houdingen en de dynamische manier van bewegen komen we in een flow, en voel je dat je concentratie en focus nodig hebt. Vinyasa yoga versterkt hierdoor zowel je lichaam als je geest.

Deze les is toegankelijk voor iedereen die al wat yoga ervaring heeft, en vindt elke donderdag van 19u00 tot 20u00 plaats

Boek hier je yogales.

Extra zaterdaglessen: themalessen en andere vormen

Naast de standaard wekelijkse yogalessen, bieden we ook speciale themalessen en andere stijlen van yoga aan. De ene yogales is een specifieke stijl, de andere les gaat over een bepaald thema. Je mag je verwachten aan themalessen over ademhaling, kracht, chakra’s, energie, balans en nog veel meer. De andere stijlen van yoga zijn onder andere Vinyasa Yoga, Restoritive en Yin, Meditatie, Ashtanga Yoga, Easy Flow Yoga, Aerial Yang, Yoga Nidra en nog veel meer.

Deze speciale lessen vinden plaats op zaterdag en zijn vrijwel altijd toegankelijk voor iedereen. Als een specifiek thema niet voor iedereen toegankelijk is, dan zal dit duidelijk vermeld worden op onze website.

Prijzen

Losse les € 18,00
5 Beurtenkaart € 80,00
10 Beurtenkaart € 140,00
20 Beurtenkaart€ 240,00
50 Beurtenkaart€ 500,00
Voor nieuwe Yogi’s, 1 les kopen , 1 proefles gratis € 18,00
Kapsalon Geel Naturel Concept

Het kapsalon is gelegen tussen de velden. Hierdoor straalt het rust uit en voel je je meteen thuis.

Gelaatsverzorging

Je kan ook bij ons terecht voor verschillende gelaatsbehandelingen zoals microdermabrasie, needling en zuurstofbehandelingen. Zo werken we samen naar een gezonde en vitale huid.

Yoga Geel bij Naturel Concept

Wees welkom in onze gezellige yogastudio bij Naturel Concept. Ons doel is om je lichaam, geest, en ademhaling helemaal in balans te brengen. Dit om zo meer rust te vinden, innerlijk en uiterlijk.