Kapsalon Geel Naturel Concept

Pure hair

In ons kapsalon spenderen we de nodige tijd en aandacht aan jou en je haar. Samen kijken we wat mogelijk is om zo tot een mooi en stralend resultaat te komen. Iedereen is uniek en heeft een eigen stijl.  

Wij zijn een natuurkapper voor dames, heren en kinderen. Je kan bij ons terecht voor eender welke behandelingen of het nu gaat om een nieuwe look, knippen, haarkleuring, brushen, krullen, keratine behandeling, bruidskapsels, make-up, haar- en hoofdhuidproblemen, … Relax, geniet en straal, wij doen het allemaal.

De basis voor een mooi kapsel is gezond en verzorgd haar. Daarom werken wij, als natuurkapper, enkel met kwalitatieve natuurlijke kleur- en haarverzorgingsproducten. Dit wil zeggen dat onze kleuringen vegan zijn. Daarnaast zijn de producten die we gebruiken natuurlijk en zonder ammoniak, resorcinol of PPD. Dit om de haren en hoofdhuid van onze klanten zo zacht mogelijk te kunnen kleuren zonder allergische reactie. 

Wat we naast natuurlijke producten ook zeer belangrijk vinden, is een persoonlijke aanpak. Door onze kennis van huidtype- en kleuranalyse gaan we zien welk seizoenstype je bent. Op die manier komen we met ons natuurlijk kleurenpallet steeds bij de kleur die het best bij jou past en die jij wilt. Wij werken veel met lokken, highlights en ombré technieken om de natuurlijkste schakeringen te bekomen. Ook als je jouw natuurlijke kleur of grijze harenwil toelaten, hebben we met onze gelkleur de natuurlijkste oplossing zonder uitgroei. Voor elk wat wils. Onderaan kan je meer informatie vinden over haaranalyse, krullenkapper en snit.

Haaranalyse

Heb jij last van haaruitval, verdunnend haar, een jeukende hoofdhuid of andere haar- en hoofdhuidproblemen? Via een haarwortelanalyse onderzoeken we de oorzaak van het probleem en zorgen we voor een doeltreffende behandeling met de juiste natuurlijke producten.

Afspraak maken?
+32 495 28 63 77

Krullenkapper

Ook kan je bij ons terecht om je haar te laten krullen na je knipbeurt. Bij Natural Concept zijn we namelijk gespecialiseerd krulkapper en kunnen wij je haar op eender welke manier laten krullen. Wij hebben bijvoorbeeld al meermaals mooie krullen gecreëerd bij mensen die niet wisten dat ze krullen hadden. Wat ook cruciaal is voor mooie natuurlijke krullen, is een specifieke hydraterende verzorging en een juiste snit.

Snit

Wordt het tijd voor een nieuw natuurlijke look, maar heb je geen inspiratie? Geen enkel probleem! Ons Naturel Concept team gaat met jou op zoek naar de perfecte snit. Natuurlijk houden we tijdens deze zoektocht rekening met jouw stijl, gelaatsvorm en haarkwaliteit. Toch weten we steeds een geknipt kapsel op maat te creëren voor onze klanten. Het kan gaan over korte, middellange of lange kapsels, krullen of stijl haar, … Er is geen enkel kapsel dat Naturel Concept niet perfect kan knippen.

Prijslijst

Shampoo

Intensieve shampoo € 3,00 
Keratine shampoo € 3,00 
Keratine verzorging € 6,00 
Intensief masker € 10,00 
Conditioner € 3,00 
Keratine smoother € 2,00 
Deluxe compleet € 30,00 
Kleibehandeling € 25,00

Knippen

Snit dames € 40,00 
Snit, puntjes knippen onderaan bij lang haar € 20,00 
Snit heren, incl. wassen en modeleren € 30,00 
Tondeuze, volledig. € 20,00 
Baard trimmen € 10,00 
Kindersnit tot 6 jaar, incl. modeleren € 20,00 
Kindersnit tot 12 jaar, incl. wassen en modeleren € 25,00 
Studentensnit € 30,00

Brushing

Handdry kort € 12,00 
Handdry medium € 12,00 
Handdry lang € 15,00 
Brushing kort € 22,00
Brushing medium kort€ 25,00
Brushing medium € 29,00 
Brushing medium lang € 32,00 
Brushing lang€ 35,00
Mise en plis € 22,00

Permanent

Permanent extra product € 6,00 
Permanent dames € 65,00

Kleuren

Kleuring volledig nieuwe kleur € 65,00 
Kleuring uitgroei bijwerken zelfde kleur € 45,00 
Kleine kleuring € 30,00 
Gel kleuring glow€ 45,00 
Milk shake kleur mousse € 30,00 
Intensief masker met kleur € 35,00 
Kleuring met lokken (folie) € 95,00 
Meches dekhaar (folie) € 65,00 
Meches half hoofd (folie) € 75,00 
Meches volledig (folie) € 95,00 
Tone controler medium € 15,00 
Tone controler kort € 10,00 
Lokken 2de kleur extra € 20,00 
Tone controler lang € 20,00 
Lokken met muts € 70,00 
Lokken met kam € 45,00 
Ontkleuring € 60,00 
Balayage dekharen (spatola) € 45,00 
Balayage half hoofd (spatola) € 55,00 
Balayage volledig (spatola) € 65,00
Extra werk bij lang haar € 15,00
Extra producten bij lang haar€ 15,00

Producten

Bij Naturel Concept werken we met kwaliteitsvolle natuurlijke producten van Organethic, Crystal Clear en Mediceuticals. Natural Concept is zelfs de enige verkoper van de Organethic producten binnen de Benelux. Benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk het hier!

Kapsalon Geel Naturel Concept

Het kapsalon is gelegen tussen de velden. Hierdoor straalt het rust uit en voel je je meteen thuis.

Gelaatsverzorging

Je kan ook bij ons terecht voor verschillende gelaatsbehandelingen zoals microdermabrasie, needling en zuurstofbehandelingen. Zo werken we samen naar een gezonde en vitale huid.

Yoga Geel bij Naturel Concept

Wees welkom in onze gezellige yogastudio bij Naturel Concept. Ons doel is om je lichaam, geest, en ademhaling helemaal in balans te brengen. Dit om zo meer rust te vinden, innerlijk en uiterlijk.