Naturel Concept Geel, Kapsalon, Yoga, Gelaatsverzorging

Over ons

Bij Natural Concept hebben we meer dan 30 jaar ervaring. Dit zorgt ervoor dat we gespecialiseerd zijn in mensen helpen met het krijgen van een gezonde en natuurlijke uitstraling. Om dit te bereiken, bieden we een ruime waaier aan behandelingen en verzorgingen aan. Wat we door onze 30 jaar ervaring ook hebben geleerd, is dat het belangrijk is om enkel kwalitatieve en natuurlijke producten te gebruiken. Voor ons wil dit zeggen dat we enkel gebruik maken van producten die niet schadelijk zijn voor je haar, je huid of het milieu.

Het team

Cindy is de oprichtster en bezielster van Natural Concept. Daarnaast werkt ze ook als kapster en schoonheidsspecialiste. Ze heeft de zaak opgebouwd op basis van drie pijlers: werken met natuurlijke producten, elke klant persoonlijke aandacht schenken en kwaliteit bieden. Dit zorgt dan ook telkens weer voor tevreden gezichten. Desondanks haar 30 jaar ervaring in het schoonheidsveld, vindt Cindy het zeer belangrijk om zichzelf bij te scholen in de nieuwste technieken met natuurlijke en gezonde producten. Dit vindt ze noodzakelijk omdat ze anders niet de beste en kwalitatiefste ervaring kan aanbieden aan haar klanten.

Op vlak van haar- en huidverbetering probeert ze altijd eerst op een natuurlijke manier een oplossing te vinden. Daarnaast doet ze ook aan haaranalyse waarmee ze zich verdiept in haar- en hoofdhuidproblemen. Als laatste probeert ze ook altijd opzoek te gaan naar de gepaste oplossing voor elke klant.

Jou doen stralen, zowel vanbinnen als vanbuiten, is waar Naturel Concept voor staat.

“ Mooi in balans “

Marlies vervoegde enkele jaren geleden het Natural Concept team als kapster, wat haar passie is. Of het nu gaat om knippen, kleuren, brushen, … Marlies maakt van elk kapsel iets moois. Net zoals bij Cindy hecht zij ook heel veel belang aan natuurlijke en kwalitatieve producten gebruiken om zo een mooi en natuurlijk kapsel te creëren. Dit maakt ook dat ze meteen thuis was in ons team.

“ Relax, geniet en Straal “

Yoga Teacher Francis volgde op jonge leeftijd een dansopleiding om ballerina te worden, maar kreeg te kampen met ernstige fysieke klachten. Deze maakten het onmogelijk voor haar om pijnvrij verder te dansen. Toen yoga op haar pad kwam, voelde ze na een tijd dat de klachten veel minder waren en het bracht haar een bepaalde rust. 

Na haar YTTC diploma van 200hr dat erkend word door de Yoga Alliance, volgde ze nog een tal van yogaopleidingen, speciale training en workshops. Eén daarvan is de Aerial Yin/Yang opleiding. Aerial Yoga biedt zowel ondersteuning als uitdaging bij de houdingen die we doen in het doek en het is ook leuk om te doen. Tijdens haar lessen probeert zij haar leerlingen te inspireren, uit te dagen, tot rust te brengen, … Daarnaast wil zij ook gewoon haar passie, kennis en positieve ervaringen over yoga met iedereen delen.

 “ Home is where my yogamat is”

Steffi werkt achter de schermen bij Natural Concept. Zij verzorgt namelijk de administratie en leidt alles in goede banen. De vacature bij Natural Concept trok Steffi meteen aan omdat zij ook veel belang hecht aan werken met natuurlijke en kwalitatieve producten. Bij de eerste kennismaking met Cindy klikte het dan ook meteen. Sindsdien werkt ze met hart en ziel voor Naturel Concept.

Yoga Teacher Celien was reeds sinds jonge leeftijd geboeid door beweging in verschillende vormen.

Als kind en adolescent richtte ze zich vooral op turnen en dans. Later volgde zij een opleiding bewegingstheater waar zij ook kennis maakte met verschillende vormen van helende beweging zoals onder andere vrije dans en yoga. Ze kreeg de smaak te pakken en volgde sinds verschillende jaren op verschillende plaatsen yoga in allerlei stijlen, experimenteerde met danstheater en allerlei helende bewegingstechnieken. In juni 2023 voltooide zij haar 200hr YTTC erkend door de Yoga Alliance. Daar het een echte passie is, zal zij zich blijven verdiepen en bijleren op het vlak van yoga en beweging.

Kapsalon Geel Naturel Concept

Het kapsalon is gelegen tussen de velden. Hierdoor straalt het rust uit en voel je je meteen thuis.

Gelaatsverzorging

Je kan ook bij ons terecht voor verschillende gelaatsbehandelingen zoals microdermabrasie, needling en zuurstofbehandelingen. Zo werken we samen naar een gezonde en vitale huid.

Yoga Geel bij Naturel Concept

Wees welkom in onze gezellige yogastudio bij Naturel Concept. Ons doel is om je lichaam, geest, en ademhaling helemaal in balans te brengen. Dit om zo meer rust te vinden, innerlijk en uiterlijk.